За нас

“Витал” ООД е българска частна фирма създадена през 1995 г. Намира се в Южна България на югоизток от гр.Пловдив. Производствената база е разположена в промишлената зона на гр.Първомай на територия от 15 дка. Развива хранителна дейност – Производство на хранителни продукти.
Продуктовата листа на “Витал” ООД включва 7 групи продукти:

  • Кетчуп
  • Майонеза
  • Сосове
  • Горчица
  • Лимонов Сок
  • Лютеница
  • Доматено Пюре
25 години на пазара
Вече 25 години Витал ООД произвежда висококачествени продукти за Вашата трапеза. Създадохме множество успешни партньорства в страната и чужбина.
100 % Качествени продукти
За производството на нашите продукти, ползваме само подбрани зеленчуци, суровини и подправки, което гарантира техния неповторим вкус.
15 декара производствена база
Витал ООД разполага със собствена производствена база, оборудвана със съвременна компютъризирана техника, която гарантира 100% чистота на продукта.

Качество

Фирмата отделя голямо значение на нуждите на своите клиенти и работи за дълготрайното им удовлетворение. Основно място в политиката на фирмата е качеството. Това е основната причина Фирмата да е все още единственият производител на кетчуп в прозрачна бутилка от РЕТ.

Търговски марки

“Витал” ООД произвежда своите продукти под търговските марки : “Витал”, “Булто” и „Дели“, защитени в Патентното ведомство. Фирмата произвежда и продукти под търговска марка на клиенти. Така нашите качествени продукти стигат до по-широк кръг от потребители, а нашите клиенти имат възможността да поръчат качествени продукти на добри цени.

Спецификация

Витал ООД е една от първите фирми за храни сертифицирани по ISO 22000:2005 в България.

Партньори

“Витал” ООД продава своите продукти на вътрешен и европейски пазари. На вътрешния пазар основни партньори са търговските вериги: “Метро”, “Билла”, “Хит”, „CBA“ и др.

Износ

“Витал” ООД изнася своята продукция активно и за чужбина. Нашите продукти намират пазар в Нова Зеландия, Босна и Херцеговина, Германия, Македония, Словакия, Армения, Румъния и други европейски държави.

Дистрибутори

Освен с търговски вериги фирмата работи и с дистрибутори от цялата страна. За повече информация относно условия и възможности за взаимно сътрудничество моля свържете се с нас!